RÓLUNK


Cégünk 1996-ban alakult az akkori Termelő Szövetkezetek gazdasági tevékenységét segítve. Az alapító ügyvezető több világgazdasági kiállításon vett részt, tapasztalatokat szerzett. Ezt kamatoztatva számos akkori nagy cégnek végeztünk gazdasági, mérnöki tevékenységet. 2012-ben generáció váltás történt. Az elmúlt években szerzett tapasztalatok alapján kiegészítettük cégünk profilját és nem csak a mérnöki, gazdasági szempontok alapján, hanem a kivitelezések terén is elkezdtünk tevékenykedni. 2023-ban hivatásunk épületmenedzsment területtel is bővült. Melynek során az épületet fenntartjuk, javítjuk és optimalizáljuk, annak érdekében, hogy a benne dolgozók és az ott lakók kényelmes környezetben éljenek, és az épület biztonságos és hatékony módon működjön. Mivel a hatékonyság és a fejlődés a lételemünk, az elmúlt években az ügyvezetőnk több kontinensen, többek között Sydneyben és New Yorkban, ezek mellet pedig több európai nagyvárosban is megfordult tapasztalat szerzés céljából. 

Cégünk 5 fő mérnököt alkalmaz jelenleg. A kivitelezéseket alvállalkozókkal oldjuk meg, cégünk minőségéhez hűen a felügyeletünk alatt. Mindezt egy projekt orientált mátrix szervezet keretében.

Célunk, hogy hatékony és biztonságos megoldásokat kínáljunk a technológiai kihívásokra, és hozzájáruljunk a társadalmi és gazdasági fejlődésekhez.

Legyen szó bárminemű karbantartásról, ügyeletről, tervezési és kivitelezési munkafolyamatokról, tőlünk szakszerű dokumentálásra és kivitelezésre számíthat, gyors és precíz munka keretében. Épületüzemeltetés, takarítás felső fokon. Komplett értékelemzések készítése. A vállalkozásunk számára az elégedett ügyfél kulcsfontosságú szerepet játszik, hiszen cégünk a jövőbe tekint, a jövőbe pedig csak megalapozott, bizalmi kapcsolatokkal tekinthetünk.

A vállalkozásunk célja az elégedett ügyfél, hiszen az elégedett ügyfél nem csak elégedett vásárlót jelent, hanem közös kapcsolatot a jövőbe.