RÓLUNK


Cégünk 1996-ban alakult az akkori Termelő Szövetkezetek gazdasági tevékenységét segítve. Az akkori ügyvezető több világ gazdasági kiállításon részt vett, tapasztalatokat szerzett. Ezt kamatoztatva számos akkori nagy cégnek végeztünk gazdasági, mérnöki tevékenységet. 2012-ben generáció váltás történt az elmúlt években szerzett tapasztalatok alapján kiegészítettük cégünk profilját és nem csak a mérnöki, gazdasági szempontok alapján, hanem a kivitelezések terén is elkezdtünk tevékenykedni. Mert tapasztalatunk szerint jobb és hatékonyabb egykézben tartani a folyamatokat. Az elmúlt évben Sydneyben és New Yorkban is megfordult ügyvezetőnk tapasztalat szerzés céljából. 

Cégünk 5 fő mérnököt alkalmaz, a kivitelezéseket alvállalkozókkal oldjuk meg természetesen a felügyeletünk alatt, egy projekt orientált mátrix szervezet.

2020 decemberében bővült tevékenységünk, már értékelemzéseket is készítünk.

Motónk: Szeretnénk dolgozni becsületesen, jövőt építeni.

Legyen szó bárminemű karbantartásról, ügyeletről, tervezés és kivitelezési munkafolyamatok szakszerű dokumentálása és kivitelezése a gyors és precíz munka. Épületüzemeltetés, takarítás felső fokon. Komplett értékelemzések készítése.

Számunkra fontos az elégedett ügyfél.